BOSE IE2, MIE2, MIE2I

Bose predstavio trio malenih slušalica

  • Autor: G. M.
  • Zadnja izmjena 18.08.2010 12:02
  • Objavljeno 18.08.2010 u 11:42
mie2i

mie2i

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bose

Bose je najavio tri modela minijaturnih slušalica posebno dizajniranih za upotrebu na prijenosnim media playerima i mobilnim telefonima. Objektivno visoka preporučena cijena je zapravo jedna od nižih u ponudi renomiranog audioproizvođača

Bose je poznat po vrlo skupim audioproizvodima, pa se trio njegovih slušalica s cijenom oko 100 američkih dolara može smatrati povoljnom kupnjom. Najjeftiniji i najslabiji model je IE2, čija preporučena cijena iznosi 99,95 američkih dolara. Radi se o slušalicama koje se smještaju u uho i namijenjene su za prijenosne media playere.

Dva jača modela nazvana MIE2 i MIE2i nisu samo slušalice, već imaju ugrađene mikrofone te mogu upravljati pozivima kad ih se spoji na mobilne telefone. Razlika između ta dva modela jest što je i model napravljen isključivo za korištenje s iPhoneom, iPodom i ostalim Appleovim proizvodima koji imaju audiopriključak. Bose kaže da će i model MIE2 raditi sa iPhoneom, ali neće imati istu razinu funkcionalnosti jer je zamišljeno da bude kompatibilan s velikim brojem mobilnih telefona sposobnih reproducirati glazbu.

Sva tri modela slušalica se isporučuju s dodatkom StayHear koji bi trebao osigurati da slušalice ne ispadnu iz ičijeg uha kojom god aktivnosti se osoba bavila. Nažalost, Bose nije bio previše velikodušan sa specifikacijama ovih slušalica, no znamo da u njih nije ugrađena tehnologija aktivnog poništavanja pozadinske buke. Model IE2 bi trebao krenuti u prodaju 23. kolovoza. Na isti dan će se početi prodavati MIE2 po preporučenoj cijeni od 129,95 dolara. Model za i uređaje će se prodavati po istoj toj cijeni, ali će on stići u trgovine tek u listopadu.

www.bose.com

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi