KRAJ EPSKE RTS SAGE

Blizzard konačno najavio Starcraft 2: Legacy of The Void

10.11.2014 u 08:56

Bionic
Reading

Blizzard je objavio finalni nastavak u epskoj Starcraft 2 trilogiji - Starcraft 2: Legacy of The Void

Dobre vijesti, ljubitelji Starcrafta 2. Blizzard je konačno otkrio službene detalje o nadolazećem trećem naslovu Starcraft 2 pod imenom Legacy of The Void. Kao što je najavljeno prije nekoliko godina, ovo će biti konačni dio trilogije Starcraft 2 te će igračima dati priliku da zaigraju kao misteriozni Protossi.

Kao i kod svake ekspanzije do sada, očekuje nas epska kampanja. Jedina razlika je - ovo je kraj velike priče, što znači da će stvari postati EKSTRA epske. Bez da vam kvarimo gušt, predlažemo samo da pogledate trailer!



Što se noviteta tiče, sve tri strane doživjet će rebalans koji bi prije svega trebao utjecati na kompetitivnu metu. Također, kao što se vjerojatno i očekivalo, ovaj Starcraft donosi gomilu novih jedinica. Svaka od sukobljenih strana dobiva pojačanje kako bi sudjelovala u epskom finišu ove višestruko hvaljene sage.

LoTV: Terran trailer
LoTV: Zerg trailer
LoTV: Protoss trailer

Terrani...

...Zergovi...

...i Protossi spremni su za konačni sukob.

Što se kampanje tiče, nismo sigurni slažemo li se u potpunosti s kolegom s IGN-a, ali nekako se i nama čini da je ovaj 'nastavak' veliki hommage Battlestar Galactici. Što vi mislite? I što je najvažnije, jeste li spremni za Legacy of The Void