MOBILNI NOVITETI

BlackBerry sve iznenadio novom linijom masivnih i super izdržljivih smartfona

03.08.2018 u 11:44

Bionic
Reading

Nova linija uređaja napušta dobro utemeljeni BlacBerryjev dizajn te nudi velike ekrane i prilično moćne baterije. Kao i kod svega dobrog u životu, doduše, i ovdje postoji kvaka

BlackBerry je nedavno sjedinio snage sa svojim indijskim partnerom po proizvodnji pod imenom Optiemus kako bi stvorio novu liniju smartfona Evolve. Ova serija uključuje BlackBerry Evolve i BlackBerry Evolve X - smartfone dijagonale ekrana 18:9. BlackBerry se također hvali strahovito snažnim baterijama i punom podrškom za Android 8.1 Oreo.

U korak s trendovima

Za razliku od prijašnjeg BlackBerryjevog ulaska na tržište smartfonom Key2, linija Evolve neće imati ugrađenu tipkovnicu. Oba telefona koristit će senzore za otisak prsta smještene na pozadini, kao i mogućnost otključavanja pomoću sustava za prepoznavanje lica. Oba telefona imat će impresivne baterije kapaciteta 4000 mAh, punit će se putem USB-C porta te će imati podršku za bežične punjače.

Ekskluzivna ponuda

Linija Evolve bit će dostupna ekskluzivno putem Amazona u Indiji krajem kolovoza, a cijena će joj se kretati oko 365 dolara, s time da će se za top model morati izdvojiti i do 510. Dodatna investicija priskrbit će vam više memorije, odnosno 6 GB u odnosu na standardni h 4GB.

TEHNO SAVJETI

Ovih deset aplikacija ne štede baš bateriju vašeg smartfona

Pogledaj galeriju

Kada stiže?

Hoće li ovi novi BlacBerryji doći u naše krajeve? Teško je reći - bar za sad. Optiemus novu seriju smartfona bar za sad planira prodavati isključivo u Indiji.