POLAKO RASTE

Aplikacija za navigaciju TomTom od sad dostupna i u trgovini AppGallery

08.09.2020 u 11:22

Bionic
Reading

Aplikacija, između ostalog, nudi detaljne 3D karte koje je moguće preuzeti i pohraniti, značajku koja olakšava potragu za odredištem i uslugu pružanja prometnih informacija u stvarnom vremenu

U AppGallery, trgovinu aplikacijama tvrtke Huawei, uvrštena je aplikacija TomTom GO Navigation. Bit će dostupna u 22 države, među kojima je i Hrvatska.

Aplikacija, između ostalog, nudi detaljne 3D karte koje je moguće preuzeti i pohraniti na vozačev telefon, značajku koja olakšava potragu za odredištem i uslugu pružanja prometnih informacija u stvarnom vremenu.

Moguće ju je besplatno koristiti tijekom 30-dnevnog probnog razdoblja, nakon čega ju možete nastaviti uz plaćanje pretplate.

Aplikacija TomTom GO Navigation je integrirana s Huaweijevom tehnologijom In-App Purchases, Huaweijevim mobilnim servisima i alatom za razvojne programere koji nudi ta tvrtka.

Trgovinom AppGallery u Huaweiju nastoje nadomjestiti Googleovu trgovinu aplikacija Play, kojoj nemaju pristup zbog zabrane koju je uvela administracija američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Trenutno je dostupna u više od 170 država i regija te nudi aplikacije posložene u 18 kategorija.