ONETOUCH WATCH

Alcatelov pametni ručni sat stigao na hrvatsko tržište!

16.07.2015 u 08:18

Bionic
Reading

Mobis priopćava kako je Alcatelov pametni ručni sat Onetouch Watch stigao na hrvatsko tržište. 'Izgleda kao sat i radi kao sat, ali je puno pametniji od toga', stoji u priopćenju

Alcatelov nosivi gadget je još jedan u nizu iz sve bogatijeg svijeta smartwatch segmenta, a nastoji se izdvojiti elegantnim dizajnom i pristupačnom cijenom. Baš kao i ostali uređaji u toj kategoriji, Onetouch Watch omogućava korisniku pregled obavijesti na ručnom zglobu i nešto više od toga - poput mogućnosti daljinske kontrole uređaja.

Tako je u ovom gadgetu niz senzora, poput onog za praćenje rada srca, a tu su još i akcelerometar, žiroskop, visinomjer i dr. Pored toga, Onetouch Watch omogućava korisnicima praćenje ciklusa spavanja, prijeđenu udaljenost i potrošnju kalorija.


Uređaj je kompatibilan s Alcatel pametnim telefonima, ali i s bilo kojim uređajima koji rade na platformama Android 4.3 i novije ili iOS 7 i novije. Pregled sadržaja se izvodi na IPS LCD zaslonu od 1,22" i razlučivosti 240 puta 204 piksela.

Dostupan je u crveno-crnoj i bijeloj boji u trgovinama Mobis Electronica te Vipnetu po cijeni od 1.299 kuna.