uskoro seli u madrid?

Zna da ga u Realu žele, pa im ovim jeftinim trikom uzvratio ljubav

31.12.2018 u 10:50

Bionic
Reading

Iako Marcelo ima ugovor s Realom do 2022. godine, očito su u 'kraljevskom klubu' svjesni da simaptični Brazilac ima 30 godina i da bi bilo mudro pronaći mu zamjenu. Možda ne za 'sutra', ali da im bude na dispoziciji u nekoj bližoj budućnosti

I tako se na meti Reala našao 22-godišnji nogometaš Real Betisa Junior Firpo, koji bi vrlo brzo mogao postati i igrač 'kraljevskog kluba'.

Ovaj je sjajni lijevi bek rođen u Dominikanskoj Republici, ali još kao dijete stigao je u Španjolsku, ima i španjolsku putovnicu, a od tog trenutka rodila se ljubav prema jednom klubu. I nije teško zaključiti kojem.

'Sjećam se, kad smo prvi put stigli u Španjolsku, gledali smo jednu Realovu utakmicu na TV-u. Moj otac je uvijek navijao za Real, a posebno otkako živimo u Španjolskoj', izjavio je Firpo, koji je ove sezone odigrao u dresu Betisa 15 utakmica te postigao tri gola ali i upisao jednu asistenciju.

Već se na sva zona objavljuje vijest kako će Real uplatiti Betisu 50 milijuna eura, kolika je odštetna klauzula za ovog igrača.

A s obzriom da i njegov tata navija za Real, onda više nema dileme gdje će ovaj igrač nastaviti karijeru.