SAMO NA MAXTV-U

Želite gledati najveći hrvatski derbi? Evo kako...

14.09.2013 u 10:27

Bionic
Reading

Najveći hrvatski derbi bio je i ostao najzanimljivija utakmica sezone, s kojom će biti zaključen prvi dio prvenstva. Otkrivamo vam kako doći do prijenosa i gdje sve možete vidjeti golove i akcije s utakmice Hajduk-Dinamo

I dok iz tabora Hajduka 'pile naopako' i prebacuju ulogu favorita na Dinamo, Branko Ivanković morat će svoju novu premijeru na klupi modrih odraditi upravo u Splitu, gdje Dinamu nikada nije bilo lako doći do pobjede.

Kako i gdje sve gledati utakmicu Hajduk-Dinamo

Osim na MAXtv-u (Arenasport) veliki hrvatski derbi možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Najavaljuje se pun Poljud i sjajan ambijent, a sve to možete i sami pratiti preko malih ekrana.

Iako se čini kako ambijent prije derbija nije kao prije, što je derbi i zašto je on uvijek poseban dobro je objašnjeno od korisnika 0_plus s portala Tribina.hr: 'Svaka čast Rijeci (ove godine pogotovo), Lokosima i ostalim ekipama u ligi ali derbi je samo jedan, ovo je derbi i uvijek će to biti bez obzira na stanje na tablici.' Treba li išta dodati?

Što se samog prijenosa tiče, utakmicu će prenositi kanal Arenasport 1, koji je dostupan i u osnovnom paketu MAXtv televizije, a tu su i dodatne mogućnosti preko servisa match.tportal te MAXtv to go mogućnosti za mobilne uređaje (dodatna objašnjenja u odvojenom prozoru).

No, ako želite pratiti samo ključne trenutke, učinite to ovdje, s nama na tportalu. Tijekom utakmice, imati ćete prilike pratiti tekstualni prijenos uživo, uz ekskluzivni video sadržaj svih golova i izglednih situacija na utakmici. Stoga, ako već niste došli do prijenosa, na tportalu imate priliku pogledati uživo sve najzanimljivije trenutke.