NEMORALNA PONUDA, ALI...

West Ham i Bilić ovo nisu očekivali; sigurno ih je šokiralo

30.08.2016 u 11:40

Bionic
Reading

Vlasnik Lyona Jean-Michel Aulas potvrdio je za francusku televiziju kako je odbio nevjerojatnu ponudu koja je stigla od West Hama i Slavena Bilića za napadača Alexandrea Lacazettea

'Čekićari' su u svlačionicu željeli dovesti neko poznato ime u napadu, ali veliki transferi nisu se dogodili, tako da nije stigao ni Zlatan Ibrahimović, a ni Carlos Bacca.

Navijači su već polako sumnjali da u klubu namjerno špekuliraju s prelascima kako bi ih namamili da kupuju skupe sezonske ulaznice, a da uopće ne pokušavaju dovesti prave nogometne zvijezde.

No da je West Ham stvarno želio kupiti pravog golgetera, potvrdio je gazda 'lavova s Gerlanda' Aulas. On je otkrio kako je na stolu imao nevjerojatnu ponudu West Hama od čak 45 milijuna funti (52,5 milijuna eura) za Lacazettea, ali je ona odbijena (navodno Lacazette nije želio u klub koji ne igra Ligu prvaka).

West Ham i Slaven Bilić sigurno nisu očekivali odbijenicu, ali očigledno još nisu privlačni pojedinim nogometnim zvijezdama, čak i kada nude lude iznose.