ODJECI DERBIJA

[VIDEO/FOTO] Srpski mediji raspisali se o utakmici za 'sladokusce i policiju'. Više se bavili nokautom nego dramatičnim raspletom u 98. minuti

22.11.2021 u 09:53

Bionic
Reading

Utakmica 16. kola HT Prve lige između Rijeke i Hajduka koja je završila pobjedom splitskih Bilih 3:2 privukla je veliku pozornost srpskih medija

Od rezultata zanimljiviji im je incident koji se dogodio na kraju utakmice, dok su hajdukovci slavili pobjednički gol Jana Mlakara postignut u osmoj minuti sudačke nadoknade.

'Huligan napao trenera Hajduka, pa dobio nokaut', naslov je koji donosi portal B92. U tekstu se navodi da je, dok su igrači Hajduka slavili ispred Torcide, na drugoj strani terena jedan huligan ušao i 'počeo da se bije sa stručnim štabom gostiju'. Međutim ubrzo je i sam bio nokautiran. 'Navijač je dobio udarac od jednog člana stručnog štaba Hajduka i tu je bio kraj njegovoj akciji', prenosi ovaj medij.

Izvor: Licencirane fotografije

Kurir uz videosnimku o ovom incidentu piše u tekstu s naslovom 'Neviđen haos u komšiluku nakon velikog debija: Šef obezbeđenja Splićana nokautirao pripadnika Armade!', u kojem se navodi da je pripadnik Armade završio na travi nakon što je dobio udarac šakom te kako je imao namjeru 'porazgovarati s igračima Hajduka', do kojih nije uspio stići.

  • +32
NK Rijeka - NK Hajduk, incidenti, 21.11.2021. Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

Portal Alo je u priču i naslov stavio potez dvostrukog strijelca, igrača Hajduka Marka Livaje: 'Haos u komšiluku, reprezentativac provocirao publiku, navijač utrčao i udario igrača, na kraju je izgrednik nokautiran'.

Utakmici su dali epitet 'meča za sladokusce i policiju', a u tekstu naglasili kako je Marko Livaja u 45. minuti proslavom gola provocirao navijače Rijeke.