'modri' love polufinale

[VIDEO/FOTO] Koga Dinamo može dobiti u četvrtfinalu? Tri kluba djeluju zastrašujuće, ali i Tottenham je bio opasan, pa znamo kako je završio

19.03.2021 u 06:09

Bionic
Reading

Pobjedom 3:0 nad Tottenhamom, nogometaši Dinama nadoknadili su minus od dva gola (0:2) iz prve utakmice osmine finala Europske lige, igrane prošlog tjedna u Londonu.

Dinamovi igrači u jednom pomalo kaotičnom tjednu, u kojem su ostali bez trenera Zorana Mamića zbog pravomoćne presude Vrhovnog suda, stigli su do senzacionalnog preokreta, izbacili bogati Tottenham i uspjeli izboriti četvrtfinale Europske lige.

Naravno, nakon pobjede 3:0, uz igru koja će im sigurno dati krila, ambicije 'modrih' samo rastu. Najavili su to i nakon utakmice, jer među preostalih sedam suparnika opet ima klubova koji ne djeluju baš toliko 'opako'. Doduše, i Tottenham je djelovao 'nedodirljivo' pa su Jose Mourinho i 'spursi' prizemljeni.

'Četvrtfinale? Svejedno tko nam dođe, spremni smo za sve. Ali i HNL nam je težak, moramo se koncentrirati na Goricu', poručio je kapetan Arijan Ademi.

U bubnju koji će se održati ovog petka od 13 sati u Nyonu su ovi klubovi: Arsenal, Manchester United, Roma, Granada, Villarreal, Slavia Prag i Ajax.

>> Mislav Oršić: Naravno da imam tremu. S 13 godina zbog Modrića sam išao na sjever, a sada ću igrati uz najboljeg igrača svijeta

U četvrtfinalu nema nikakvih protekcija i svi klubovi mogu igrati međusobno. Nakon ždrijeba četvrtfinala bit će održan i ždrijeb polufinala.

Prve utakmice četvrtfinala su 8. travnja, a uzvrati 15. travnja, dok se polufinale igra 29. travnja i 6. svibnja.

Ove sezone finale je 26. svibnja u Gdanjsku.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +62
Dinamo pobijedio Tottenham 3 : 0 Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX
NK Dinamo - Tottenham 1:0 Oršić 62' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport
NK Dinamo - Tottenham 2:0 Oršić 82' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport
NK Dinamo - Tottenham 3:0 Oršić 106' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport
Jose Mourinho u svlačionici Dinama (Dinamo - Tottenham, 3:0), 18.3.2021. Izvor: Društvene mreže / Autor: Društvene mreže
Velika bakljada Bad Blue Boysa nakon prolaska Dinama u četvrtfinale Europske lige Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/PIXSELL