baš zato je specijalni!

[VIDEO/FOTO] Jose Mourinho još je jednom pokazao zašto je najveći; nakon teškog poraza na Maksimiru slavni je Portugalac iznenada upao u svlačionicu Dinama

18.03.2021 u 23:00

Bionic
Reading

Tri gola Mislava Oršića i fantastična partija svih 'modrih' nogometaša presudila su Tottenhamu. U uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige Dinamo je na Maksimiru slavio 3:0 nakon produžetka i izbacio 'spurse'. A nakon utakmice dogodilo se nešto nevjerojatno, Jose Mourinho banuo je u svlačionicu pobjednika

Nije Jose Mourinho izgledao sretno na kraju utakmice. Logično, njegovi su 'spursi' ispustili 2:0 iz prve utakmice. Dinamo im je, pardon - čudesni Mislav Oršić - na Maksimiru utrpao tri gola i izbacio ih iz Europske lige!

Smrknutog je lica slavni Portugalac napustio teren na Maksimiru, sigurno mu nije bilo lako. Ovakve poraze nije često doživljavao u prebogatoj karijeri. I da, nije da Mourinho baš zna gubiti... No, u četvrtak navečer je pokazao zašto je Specijalni!

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Naime, u trenucima dok su nogometaši Dinama u svojoj svlačionici podno južne tribine proslavljali povijesnu pobjedu, na vratima se ukazao poznati lik. Istina, djelovao je 'pokislo', smrknutog lica, ali... Pa to je Jose Mourinho!

Jose Mourinho u svlačionici Dinama (Dinamo - Tottenham, 3:0), 18.3.2021. Izvor: Društvene mreže / Autor: Društvene mreže

Da, Specijalni je upao u svlačionicu Dinama, stao, zapljeskao te na engleskom jasno i glasno poručio 'modrim' nogometašima:

'Bravo! Hvala vam!'

  • +60
NK Dinamo - Tottenham Hotspur, Europska liga, 18.3.2021. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Baš zato je Jose Mourinho najveći, i kad gubi i kad pobjeđuje. Jednostavno zna prepoznati pobjednike i spreman je čestitati boljima od sebe! Sigurno mu nije bilo lako, velik je egocentrik taj Jose Mourinho, ali u četvrtak navečer na Maksimiru je morao priznati zasluženi poraz. A to je učinio kao veliki gospodin! Naklonio se Mourinho 'modrim' nogometašima, ali i on je sam zaslužio naklon za taj svoj gospodski potez!

  • +62
Dinamo pobijedio Tottenham 3 : 0 Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX