bez prvog trenera ispisali povijest

Mreže se užarile: Pogledajte najbolje fore na račun Zorana Mamića, Jose Mourinha i Dinamovog trijumfa

18.03.2021 u 22:24

Bionic
Reading

Dok Modri pišu povijesni uspjeh na Maksimiru slaveći nevjerojatni preokret i pobjedu nad Tottenhamom od 3:0 - čime su izborili četvrtfinale Europske lige - društvene mreže užarile su se forama na račun velikog poraza engleskog prvoligaša. Ekipi je posebno zabavna činjenica da su Dinamovci nekoliko dana ranije ostali bez svojeg trenera Zorana Mamića koji je dao ostavku nakon pravomoćne presude

U uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige, na Maksimiru je Dinamo svladao Tottenham 3:0, nadoknadio zaostatak iz prvog susreta u Londonu (0:2) te se plasirao u četvrtfinale drugog po snazi Uefinog natjecanja.

Hrvatski prvak je prije tri dana ostao bez trenera Zorana Mamića koji je otišao s klupe nakon što je pravomoćno osuđen i trebao bi odslužiti zatvorsku kaznu.

Upravo su se korisnici društvenih mreža najviše bavili upravo činjenicom da je Dinamo ostao bez trenera.

Naime, Zoran Mamić odstupio je s dužnosti prije tri dana nakon što je pravomoćno osuđen zbog izvlačenja novca iz Dinama te je osuđen na gotovo pet godina zatvora.

Na njegovo je mjesto sjeo njegov pomoćnik Damir Krznar. Posljednji put Dinamo je igrao u četvrtfinalu nekog europskog Kupa 1970. godine, kada je poražen u četvrtfinalu Kupa kupova od Schalkea.

  • +62
Dinamo pobijedio Tottenham 3 : 0 Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

GOLOVE POGLEDAJTE OVDJE:

NK Dinamo - Tottenham 1:0 Oršić 62' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport
NK Dinamo - Tottenham 2:0 Oršić 82' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport
NK Dinamo - Tottenham 3:0 Oršić 106' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport