JEDAN LJEPŠI OD DRUGOG

[VIDEO/FOTO] Pogledajte sva tri fantastična gola Mislava Oršića; nevjerojatna utakmica Dinamovog napadača zbog kojeg Jose Mourinho neće moći spavati

18.03.2021 u 21:45

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama napravili su nevjerojatan preokret, nadoknadili dva pogotka zaostatka iz londonskog dvoboja protiv Tottenham Hotspura i s tri pogotka Mislava Oršića izborili plasman u četvrtfinale Europske lige

Sva tri gola Dinamovog napadača su bila fanstatična, a možete ih pogledati kod nas na tportalu...

Kod prvog pogotka u 62. Minuti Lovro Majer je povukao kontranapad kroz sredinu igrališta i pravovremenom loptom proigrao Mislava Oršića na lijevoj strani. Dinamov reprezentativac je na rubu kaznenog prostora jednim potezom i korakom u desno slomio Auriera, a potom projektilom u suprotne rašlje svladao Huga Llorisa. Pravi pogodak s Oršićevim potpisom.

NK Dinamo - Tottenham 1:0 Oršić 62' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport

U 83. minuti nova erupcija oduševljenja na Dinamovoj klupi i na terenu, a isprovocirao ju je opet Mislav Oršić. Sjajnu akciju odigrali su hrvatski prvaci. Lopta je kao 'po špagi' od Petkovića preko Ademija došla do Atiemwena na desnom krilu. Nigerijski napadač se probio u kazneni prostor, a onda precizno uputio prizemnu loptu na deset metara gdje je utrčao Oršić i po sredini vrata pogodio mrežu za 2:0 i izjednačenje londonskog rezultata, što je Dinamu donosilo produžetak.

NK Dinamo - Tottenham 2:0 Oršić 82' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport

U 106. minuti treći bljesak Mislava Oršića doveo je Dinamo na rub čudesnog preokreta. Sjurio se između trojice Tottenhamovih igrača, došao do ruba kaznenog prostora i desnom nogom naciljao bliži kut. Lloris se ispružio, ali nije mogao spriječiti drugi europski 'hat-trick' brzonogog Oršića u utakmici karijere.

NK Dinamo - Tottenham 3:0 Oršić 106' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport
  • +60
NK Dinamo - Tottenham Hotspur, Europska liga, 18.3.2021. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX
  • +62
Dinamo pobijedio Tottenham 3 : 0 Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX