RAZBIJAČ NJEŽNOG SRCA

[VIDEO/FOTO] Emocije slomile Oleksandra Usika novog prvaka u teškoj kategoriji; evo što se točno dogodilo nakon što je sudac u ringu proglasio pobjednika

26.09.2021 u 08:25

Bionic
Reading

Ukrajinac Oleksandr Usik (34) novi je svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji po WBA, IBF, WBO i IBO verziji nakon što je u Londonu detronizirao prvaka iz Britanije Anthony Joshuu

Ukrajinski boksač Oleksandr Usyk (19-0-0) došao je do najveće pobjede u svojoj karijeri, nadboksao je Anthonyja Joshuu nakon 12 rundi te je utišao publiku u Londonu na Tottenhamovom stadionu, 70 tisuća pretežito Engleza. Slavio je jednoglasnom odlukom sudaca (117-112, 116-112, 115-113).

Možda izvana Usik izgleda kao pravi razbijač, ali je zapravo riječ o nježnom snagatoru prepunom emocija što se vidjelo i kod proglašenja pobjednika.

Nakon što je sudac u ringu obznanio kako svijet ima novog prvaka Usik nije mogao sakriti suze te je završio u zagrljaju menadžera, a tek nakon toga je primio boksače pojaseve što možete vidjeti OVDJE.

  • +8
Anthony Joshua - Oleksandr Usik Izvor: Profimedia / Autor: Nick Potts / PA Images / Profimedia

Nakon što ih je primio, pribrao se i izveo kratki plesni nastup, kozački ples, za koji je dobio i pljesak razočaranih Engleza, a to pogledajte OVDJE.