JEDINO LOGIČNO

U Osijeku se digli na noge; evo što su sve poručili Šukeru i HNS-u

13.10.2017 u 12:26

Bionic
Reading

U ponedjeljak će Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donijeti odluku o stadionu koji će ugostiti utakmicu dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a iz Osijeka su jasno poručili da žele da im se vrati reprezentacija

Prvi favorit za domaćinstvo važne utakmice je Maksimir koji je svaki puta u dodatnim kvalifikacijama bio domaćin (četiri puta), no u osječkom prvoligašu vjeruju da je vrijeme da se to promijeni.

'Očekujemo da se reprezentacija zapravo vrati u Osijek nakon što je, zbog poznatih okolnosti, susret s Fincima prebačen na riječku Rujevicu. Nismo tada radili nikakav presing niti dizali galamu, podredivši sve interesima nacionalne vrste. No, u međuvremenu smo sredili travnjak, uložili pritom značajna sredstva, postavili smo i novi semafor i zaista više nema nikakvog razloga da ne dobijemo domaćinstvo u izlučnim kvalifikacijama', istaknuo je direktor Osijeka Igor Galić za službenu stranicu kluba.

Čelnik prvoligaša s Drabe je jasan kako više nema nikakvih problema.

'Kako nema prepreka u bilo kojem smislu, očekujemo od Saveza upravo takvu odluku – da mi dobijemo domaćinstvo! Rekao bih da je logično da jedino u Osijeku, što se navijačkog ozračja tiče, može biti odigrana tako važna utakmica, s obzirom na sve ono što su pokazala dosadašnja iskustva na svim stadionima u HNL-u, na kojima je igrala Hrvatska', poručio je direktor Bijelo-plavih.

  • +42
Kvalifikacije za SP 2018., Ukrajina - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL