SRETNO IM!

U hrvatskom nogometu svi znaju za njega, a sada je postao sportski direktor Rijeke

02.04.2023 u 12:05

Bionic
Reading

Klub s Rujevice i član SuperSport Hrvatske nogometne lige, HNK Rijeka, predsatvio je svog novog sportskog direktora. Riječ je o Darku Raiću Sudaru, koji je ostavio dubok trag u hrvatskom nogometu

Raić Sudar poznato je nogometno ime u Hrvatskoj, u igračkoj ulozi svoju je karijeru počeo u Cibaliji i Osijeku, a četiri godine igrao je u Izraelu u redovima Maccabi Netanyje i Bnei Yehude.

Po povratku u Hrvatsku ponovo je nosio dres Cibalije, te Istre 1961 na čijoj je klupi bio i u ulozi trenera. Raić Sudar član je Izvršnog odbora HNS-a, te predsjednik Istarskog županijskog nogometnog saveza.

'Kao prvo želim se zahvaliti svima u HNK Rijeka, na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem na ukazanom povjerenju. Veselim se novom izazovu u mojoj karijeri i vjerujem da ću doprinijeti daljnjem uspjehu Rijeke koja je u proteklih deset godina ostvarivala sjajne rezultate, kako na domaćem planu, tako i u europskim natjecanjima', rekao je Darko Raić Sudar.

'HNK Rijeka spada među najveće klubove u Hrvatskoj, klub bogate povijesti, što dokazuje iz sezone u sezonu svojim rezultatima. Na meni je da mojim znanjem i iskustvom pomognem da Rijeka nastavi istim putem kao što je to bilo dosad, te da i u budućnosti ostvarujemo dobre rezultate na zadovoljstvo svih nas i navijača Rijeke', zaključio je Darko Raić Sudar.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.