kakav gaf

Trener Manchester Cityja šokirao izjavom nakon visoke pobjede u Premier ligi: Napušta li Pep Guardiola engleskog velikana?

04.12.2019 u 20:07

Bionic
Reading

Pep Guardiola se 'zabunio' i umjesto Manchester Cityja pohvalio Bayern, a upravo se s njemačkim velikanom i povezuje nakon ove sezone

Manchester City je u utorak s 1:4 slavio na gostovanju kod Burnleyja u Premier ligi, a trener Dinamovog protivnika u Ligi prvaka Pep Guardiola je na konferenciji za medije u jednom trenutku napravio veliki gaf. Hvalio je strijelca trećeg pogotka Rodrija koji je ljetos stigao iz Atletico Madrida i ispalio:

'Bayern je s njim pogodio! Bayern? Koji ku***?', opsovao je Guardiola sam sebe i nasmijao novinare zamjenom imena klubova.

Iako je na prvu ovo zvučalo kao iskreni gaf i zapravo simpatična greška trenera Manchester Cityja, neki smatraju da se iza toga kriju puno veće stvari. U zadnjih nekoliko tjedana Guardiolu se spominje kao novog trenera Bayerna. Pep bi na ljeto trebao ponovno sjesti na klupu njemačkog diva kojeg je već ranije vodio i s kojim je u tri sezone osvojio tri naslova prvaka.

Dio španjolskih i njemačkih medija piše kako je već pregovarao s Bayernom, a navode i kako još uvijek ima stan u kojem je živio dok je radio u Bayernu. Sa Cityjem je u tri sezone osvojio dva naslova engleskog prvaka, a sada mu je cilj osvajanje Lige prvaka.

Ako mu to ne uspije, mogao bi napustiti klupu Cityja. Kao izgledni kandidat za njegovo dovođenje spominje se upravo Bayern i zato neki misle da ovo nije bio samo gaf.