UOČI DERBIJA S OSIJEKOM

Trener Burić osvrnuo se na moguće dolaske kapitalaca: Hajduk je i dalje atraktivan klub, svi žele doći, ali...

23.08.2019 u 14:41

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u nedjelju od 20 sati gostuju u Osijeku u osklopu 6. kola HT Prve lige. Trener Damir Burić održao je konferenciju za medije na kojoj je odgovarao na novinarska pitanja uoči ogleda u Gradskom vrtu

Josip Bašić i Basel Jradi imaju ljetne viroze i upitno je hoće li na put. Kod Duke i Posavca stanje je nepromijenjeno, dok Nejašmić i Teklić vuku lakše ozljede.

'Osijek smo gledali, analizirali, u zadnjim utakmicama nakon ispadanja iz Europe su se koncentrirali na prvenstvo. Vidi se da imaju određenu kvalitetu, u svim utakmicama su mogli pobijediti, i Dinamo i Rijeku. Sve je moguće, čeka nas neugodan i dobar protivnik, ali najvažnije je da mi sprovedemo naše točke, nadam se da smo to u stanju', rekao je Burić, a prenosi HRT.

  • +4
Hrvatski Telekom Prva liga, 05. kolo, HNK Hajduk - HNK Gorica Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Sastav nije želio otkriti, ali se dotaknuo prijelaznog roka, no nije htio otkriti detalje. Upitan o mogućim dolascima Ivana Strinića i Filipa Bradarića, Burić je odgovorio:

'Mislim da je najljepša stvar da igrači koje ste naveli žele doći u Hajduk. Mi smo i dalje atraktivni, svi žele doći kod nas. Mi isto smo realni u svemu tome i znamo što možemo platiti. Mislim da sam vam s ovim sve rekao', zaključio je Burić.