dolaze vlakom

Torcida za utakmicu u Zagrebu propisala 'dress code': svi će imati istu majicu, uz jasnu poruku...

08.07.2022 u 22:27

Bionic
Reading

Ove subote od 20 sati na maksimirskom stadionu igra se SuperSport Superkup (MAXsport 1, MAXtv), a u njegovom 13. izdanju snage će odmjeriti prvak Dinamo i osvajač Kupa Hajduk. Torcida ja najavila masovni dolazak, a ovog će puta prema Zagrebu krenuti vlakom

Još se nikad nije ovako iščekivala utakmica Superkupa. No, evidentno je da se u Splitu još uvijek živi na prošlosezonskom uspjehu, odnosno trofeju pobjednika Kupa, ali i utrci s Dinamom do predzadnjeg kola.

Kadar Hajdukove momčadi uglavnom je ostao isti, pa je onda i logično da se očekuje nastavak ravnopravne utrke s Dinamom.

Torcidi, koja je uz klub (bila) i kad mu nije išlo, sada je napokon došla na svoje i njezin pohod na Zagreb je razumljiv.

Hajdukovi će navijači biti smješteni na južnoj tribini maksimirskog stadiona, a očekuje ih se preko dvije tisuće, a uoči polaska na put dobili su i 'dress-code'.

>> Torcida sprema invaziju na južnu tribinu Dinamovog stadiona, a da bi izbjegla gužve i benzinsku postaju Desinec, na put ne ide autobusima

'Svi u Zagreb, svi u bilo. Pozivamo sve pripadnike Torcide i navijače Hajduka da sutra na maksimirski Jug dođu u bijelim majicama 'Sloboda navijačima'. Ponesimo šalove i glasnim navijanjem kroz cijelu utakmicu povedimo Bijele do osvajanja Superkupa. Kontra mraku, kontra sili!', stoji u Torcidinoj objavi.

Dvoboj SuperSport Superkupa možete gledati na novom MAXSport 1 kanalu na 12.poziciji MAXtv-a u Osnovnom paketu.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.