spremni za supersport superkup

Torcida sprema invaziju na južnu tribinu Dinamovog stadiona, a da bi izbjegla gužve i benzinsku postaju Desinec, na put ne ide autobusima

05.07.2022 u 18:55

Bionic
Reading

Nova sezona hrvatskog nogometa počinje utakmicom SuperSport Superkupa, u kojoj će ove subote (20 sati) snage odmjeriti Dinamo i Hajduk. Dvoboj najvećih suparnika privlači veliku pozornost, a prema Zagrebu namjerava krenuti i veliki broj Hajdukovih navijača

S velikim se nestrpljenjem očekuje nova sezona. Posebice među Hajdukovim navijačima, jer nakon prošlosezonskog osvajanja Kupa, te utrke za naslov prvaka s Dinamom do predzadnjeg kola, jasno je da su apetiti u novoj sezoni još veći.

Tim prije što je Hajduk zadržao najvažnije igrače, pa se očekuje da će sada, kada bi trebali biti uigraniji, momčad djelovati još bolje. Doduše, pripremne utakmice ne sugeriraju da je to baš tako.

No, navijače to ne zamara. Oni su se organizirali te kreću prema Zagrebu.

Ipak, s obzirom na to da je krenula turistička sezona i da su autoceste prepune turista, pitanje je koliko bi im vremena trebalo do Zagreba. Pa još ako skrenu na neku benzinsku postaju. Samo da nije Desinec.

I zato su se odlučili doći vlakom. Točnije Bilim vlakom, kojeg organizira Torcida.

'Prijave za gostovanje vršit će se ovog utorka od 19 do 21 sat u prostorijama Kluba navijača. Cijena putovanja iznosi 260 kuna. Polazak iz Splita zakazan je u subotu u 10 sati ujutro te je potrebno doći minimalno sat vremena prije polaska! Ako još uvijek niste kupili kartu za utakmicu, to možete napraviti od 8 do 20 sati u Odjelu za članstvo na Poljudu', poručili su iz Torcide.

Dinamo je gostujućim navijačima ovaj put ustupio 2500 ulaznica za južnu tribinu čija je cijena 40 kuna. 

Također, ovog utorka potvrđeno je da će utakmicu SuperSport Superkupa suditi Igor Pajač, 36-ogodišnji profesor kineziologije iz Sv. Ivana Zeline. Dva i pol mjeseca nakon što je vodio najveći hrvatski derbi na Poljudu ponovno će Pajač suditi dvoboj Hajduka i Dinama, ali prvi put u svojoj karijeri na Maksimiru.

Dvoboj možete pratiti na novom MAXSport 1 kanalu na 12.poziciji MAXtv-a u Osnovnom paketu.

Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u.

Više saznajte OVDJE.