JASNA PORUKA REALU

Svojatanje Luke Modrića: S mojim igračem osvajaš Lige prvaka!

24.10.2017 u 19:00

Bionic
Reading

Predsjednik Reala Florentino Perez priznao je kako svaki put kad njegov klub osvoji Ligu prvaka dolazi čestitka Tottenhamovog Daniela Levyja i podsjetnik da je trofej osvojen njegovim igračima...

Podsjetimo, Luka Modrić proveo je četiri sezone u redovima Tottenhama koji je tada bio vrlo snažan i dogurao jednom prilikom do četvrtfinala Lige prvaka, no naš reprezentativac zatim je prešao u Real Madrid 2012. godine uz oko 30 milijuna eura odštete londonskom klubu.

  • +48
Sva lica Luke Modrića Izvor: Profimedia / Autor: Igor Šoban /PIXSELL

Predsjednik Spursa Daniel Levy nikad nije prežalio odlazak 32-godišnjeg veznjaka u Španjolsku, kao ni ostanak bez Garetha Balea koji je bio istinska zvijezda Premiershipa.

Tottenham danas ponovo ima sjajnu generaciju koju u klubu nemaju namjere rasprodati, što je dokazao nedavnim remijem na Santiago Bernabeu. Real je bacio oko na Harryja Kanea i Dele Allija, no teško će ih preoteti londonskom klubu, čak ni uz odštetu veću nego što je PSG platio za Neymara. Predsjednik madridskog kluba otkrio je pak da mu kolega iz Spursa redovito šalje čestitke za osvojene Lige prvaka i to specifičnog sadržaja.

'Čestitam što si osvojio Ligu prvaka s mojim igračima,' otkrio je Florentin Perez sadržaj poruke koju mu je Levy poslao već tri puta u posljednje četiri godine...