FANOVI MMA NA NOGAMA

Svi žele vidjeti revanš borbe koja se pretvorila u kaos; evo što na to kaže najmoćniji čovjek UFC-a

06.01.2019 u 14:06

Bionic
Reading

Predsjednik UFC-a Dana White potvrdio je da bi se veliki revanš Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora trebao dogoditi ove godine. Naravno, ako sve prođe po planu

'Mislim da puno ljudi želi vidjeti tu borbu', rekao je White u nedavnom intervju za TMZ.

'Očito, oni još nisu izašli pred atletsku komisiju, ali kada se to dogodi onda ćemo vidjeti kako će se sve ovo odigrati. Hoće li Holloway doći u laku kategoriju. Tony Ferguson je očito također u igri. Vidjet ćemo.'

Nurmagomedov i McGregor još uvijek nisu odgovarali pred Atletskom komisijom Nevade zbog tučnjave u kojoj su sudjelovali nakon svoje borbe na UFC-u 229 u Las Vegasu. Ako komisija ne onemogući dvoboj na duže vrijeme White tvrdi da će se borba dogoditi u 2019, prenosi Fight Site.

'Da, mislim da hoće. Ovisi kakve će suspenzije dobiti i slične stvar. Ali kao sve dobro prođe ta borba će se dogoditi.'

  • +8
Khabib Nurmagomedov Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nurmagomedov je na UFC-u 229 u listopadu obranio naslov lake kategorije porazivši McGregora prisiljavanjem na predaju u četvrtoj rundi. Borba sve popularnijeg Dagenstanca i najveće borilačke zvijezde na svijetu rezultirala je najgledanijim i najprodavanijim UFC eventom u povijesti.

No u slučaju da revanš nije ono što neposredno slijedi, Nurmagomedov ima druge potencijalne izazivače poput Tonyja Fergusona koji sjedi na nizu od 11 pobjeda te je jedno vrijeme držao privremeni pojas, ili prvaka perolake kategorije Maxa Hollowayja. McGregor je nakon poraza također potvrdio da je spreman boriti se “sa sljedećim u redu” ako mu UFC ne želi odmah dati novu priliku protiv Khabiba.

  • +14
Irski borac Conor McGregor Izvor: Pixsell / Autor: PA Wire/Press Association/PIXSELL