TEŠKI DANI

Svi ljubitelji rukometa pozorno prate mučnu situaciju kod europskog prvaka; može li ova emotivna objava na noge dignuti Skoplje?

15.02.2020 u 16:13

Bionic
Reading

U RK Vardaru je teška situacija, to nije nikakva tajna, a povodom toga oglasio se jedan od igrača koji su obilježili najuspješnije razdoblje makedonskog prvaka – lijevo krilo Timur Dibirov

Rus je u Vardaru od 2013. i postao je jedan od ljubimaca makedonskih navijača. Do danas je osvojio po pet prvenstava i Kupova, četiri SEHA lige te dvije Lige prvaka.

Uz to je najbolji strijelac Vardara u povijesti Lige prvaka u kojoj taj klub brani titulu, ali to danas izgleda kao utopija, jer je situacija alarmantna. Brojni igrači odlaze iz kluba i izlaze u javnost sa financijskim problemima, a to posebno teško pada Dibirovu.

Rus se oglasio putem društvene mreže te pozvao na zajedništvo u ovim teškim trenucima.

'Dragi navijači, znamo da smo u teškoj situaciji i da ste svi jako razočarani, ali sada je vrijeme za ujedinjene i da pokažemo što je Vardar bio i što jeste. Da pokažemo da uvijek možemo pobijediti, a svi zajedno da stvorimo pravu podršku kada je najteže. Pozivam vas da dođete u dvoranu, podržite nas i pokažete što je ljubav! Zajedno možemo sve', napisao je Dibirov.

Vardar u subotu od 17.30 minuta u dvorani Jane Sandanski dočekuje Motor Zaporožje i pobjeda je imperativ ukoliko se želi zadržati nada za prolazak u nokaut fazu Lige prvaka.