KAMERUNAC BRILJIRA

Strahovitim nokautom potpuno uništio Overeema, a sljedeći je Miočić!

03.12.2017 u 08:50

Bionic
Reading

Francis Ngannou potvrdio je svoju moć ove subote u dvoboju protiv Alistaira Overeema u Detroitu, pobjedom u prvoj rundi impresivnim nokautom te će gotovo sigurno biti sljedeći izazivač Stipe Miočića za pojas teškaškog prvaka UFC-a...

Rođeni Kamerunac na korak je do titule teškaškog prvaka UFC-a, nakon što je silovitim nokautom poslao uglednog Alistaira Overeema u carstvo snova ove subote u Detroitu.

Borba koju su ljubitelji MMA s nestrpljenjem iščekivali bila je gotova nakon manje od dvije minute, kada je 31-godišnjak silovitim udarcem dotukao svog nizozemskog protivnika.

Ngannou je tako došao do svoje 12. profesionalne pobjede, a još uvijek ne zna za poraz. Ovo mu je dosad bio najveći izazov, no on je već spreman za sljedeći.

'Najveća pobjeda u mojoj karijeri tek slijedi,' obećao je Francis nakon trijumfa i tako bacio rukavicu u lice Stipi Miočiću koji je vlasnik pojasa teškaškog prvaka.

Predsjednik UFC-a Dana White također je potvrdio kako će meč Miočić protiv Ngannoua biti dogovoren za 2018. godinu. Amerikanac hrvatskog podrijetla morat će biti izuzetno oprezan, jer protiv ovako snažnog udarača još se nije borio u svojoj karijeri...