jedna prije mirovine

Cro Cop se vraća u ring! Oproštajni meč odradit će u Japanu

20.10.2017 u 22:35

Bionic
Reading

Mirko Cro Cop Filipović (43) sanirao je tešku ozljedu koljena i sad je spreman za oproštajnu borbu. Ponuda ima dovoljno, sve stižu iz 'njegovog' Japana...

Prije godinu dana Mirko Filipović najavio je kraj bogate i uspješne borilačke karijere. Tada je ozljeda koljena djelovala 'nepopravljivo' i sam je Mirko najavljivao kako je upitna i oproštajna borba koju je toliko priželjkivao. S Fedorom Jemjeljanenkom, naravno...

'Eventualno u obzir dolazi oproštajni meč, ali samo ako uspijem sanirati ozljedu koljena. Naravno, ta bi borba bila u Japanu pred mojom publikom', rekao je tada Mirko. No, oporavak je bio brži i uspješniji nego što je Cro Cop očekivao, pa je došlo vrijeme da razmisli o najavljenoj oproštajnoj borbi.

'Trenutno nema ništa. Rekao sam da bih volio odraditi oproštajni meč s Fedorom. No, od toga neće biti ništa. Ali vjerojatno ću odraditi. Imam nekoliko poziva, ali definitivno sam se odlučio za Japan. Trenutačno sam u pregovorima pa ne mogu više ništa reći. Planira se za Novu godinu', otkrio je Cro Cop u razgovoru za Novu TV.

  • +16
Mirko Cro Cop Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Znači li to da je ozljeda koljena potpuno sanirana?

'Bio je to veliki problem. Eto, uspio sam to sanirati, nevjerojatno. Odradio sam zahvat transplatacije matičnih stanica, prvi u Hrvatskoj. Meni je zapravo za cijelo koljeno narasla nova hrskavica. Nevjerojatno, definitivno budućnost medicine', pohvalio se Mirko.