SVI ČEKAJU

Što se događa? Misteriozna situacija oko Fedora!

18.09.2015 u 12:16

Bionic
Reading

I dalje se nagađa kad će se Fedor Emelianenko vratiti borbama i tko će mu biti prvi protivnik, a kakva je trenutna situacija po tom pitanju pričao je za MMAFighting.com

Fedor Emelianenko je u razgovoru otkrio je da mu je omiljeni ruski borac u ovom trenutku Vitaly Minakov, a na pitanje zašto je odlučio vratiti se nakon tri godine pauze kratko je izjavio:

'Osjećam da sam spreman. Cijelo vrijeme sam trenirao.'

U sljedeća tri tjedna trebalo bi biti objavljeno u kojoj će se promociji Fedor boriti, a na pitanje hoće li ljubitelji MMA-ja biti iznenađeni njegovom odlukom uz osmjeh je odgovorio.

'Vidjet ćete uskoro', prenosi Fight Site.

O cijeloj situaciji s Fedorom opet je govorio predsjednik UFC-a Dana White za Sherdog.

'Nemam vam ništa za reći oko toga. Stvar s Fedorom je misteriozna već dugo vremena. Očito smo pričali s njima. Ne znamo što točno oni rade sada i kakvi su im planovi.'

Inače, u noći sa subote na nedjelju u organizaciji Bellatora i Gloryja održat će se velika Dynamite 1 priredba uoči koje je organizirano i druženje s fanovima i medijima.

Ljubitelji MMA borbi imali su priliku vidjeti legendarne borce ovog sporta, a među njima su bili Fedor Emelianenko, Randy Couture te Kazushi Sakuraba i Royce Gracie.

Pogledajte kako su izgledala njihova sučeljavanja.