PUKOVNIK ILI POKOJNIK

Stipe Miočić pristao na novi epski okršaj; prvi čovjek UFC-a Dana White potvrdio 'bombu'

06.12.2019 u 20:17

Bionic
Reading

Čini se da ćemo ponovno u Octagonu gledati veliki teškaški okršaj između Stipe Miočića i Daniela Cormiera

Vijest koju su s nestrpljenjem iščekivali fanovi ovih elitnih MMA boraca potvrdio je sam Dana White.

'To je borba na koju čekamo. Stipe je još uvijek ozlijeđen, on je primio dosta štete u posljednjoj borbi s Cormierom. Čekamo da se Stipe oporavi, ali mogu reći da su obojica pristali na tu borbu', otkrio je predsjednik UFC-a gostujući na 'The Rich Eisen Showu', ali nije iznosio nikakve dodatne detalje o planovima koji uključuju informacije o mjestu i datumu meča.

Je li istina ovo što tvrdi White ili se radi o nekakvom pritisku na Miočića koji je otvoreno rekao da ga trenutno više od susreta s Cormierom privlači ideja borbe s Tysonom Furyjem, ne možemo sa sigurnošću potvrditi...

Ali ako zaista dođe do velikog teškaškog obračuna bit će to prva Stipina obrana otkako je po drugi put zasjeo na tron 'kraljevske kategorije'. Miočić i 'DC' prvi su se puta obračunali u srpnju 2018. Te je večeri Cormier bio uspješniji te je Stipi preoteo tituli, ali i zaustavio njegov niz od šest pobjeda, piše Fight Site.

  • +6
Stipe Miočić Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Aktualni prvak je na osvetu čekao nešto više od godinu dana kada je u Anaheimu sjajnom promjenom taktike zaustavio Cormiera u četvrtoj rundi glavne borbe UFC 241 priredbe.

Treći susret trebao bi ujedno biti, barem prema ranijim najavama, posljednji meč Daniela Cormiera pred odlazak u zasluženu mirovinu.