Opet oduševio

Stipe Miočić otkrio smatra li se Hrvatom ili Amerikancem, a onda je uslijedilo još jedno 'nezgodno pitanje' na koje se 'žestoko pobunio'

30.08.2020 u 18:18

Bionic
Reading

Stipe Miočić je odgovarao na pitanja fanova na Instagramu, a neka od pitanja bila su posebno zanimljiva

Američki Hrvat Stipe Miočić je po četvrti puta obranio naslov prvaka i tako postao najbolji teškaš u povijesti UFC-a. Miočić je u trećoj međusobnoj borbi slavio protiv Amerikanca Daniela Cormiera i tako ispisao povijest UFC-a. Nekoliko dana nakon ovog povijesnog uspjeha, odlučio je porazgovarati s fanovima putem Instagrama.

Tamo je odgovarao na velik broj pitanja znatiželjnih navijača, a neka od pitanja bila su posebno zanimljiva. Među njima se našlo i ono osjeća li se Stipe kao Hrvat ili kao Amerikanac.

'I jedno i drugo! Ponosan sam na svoje korijene', rekao je Miočić i tako posebno obradovao navijače iz Hrvatske.

Stipe je već nekoliko puta istaknuo kako se ponosi svojim hrvatskim korijenima i kako jedva čeka ponovno doći u Hrvatsku. Jedan od obožavatelja ga je odlučio malo i podsjetiti na domaću kuhinju pa ga je natjerao da bira između sarme i ćevapa, ali Stipe se nije dao i žestoko se pobunio.

'E pa to nije pošteno. Pa kako da izaberem?'

Stipe je fanovima otkrio i da ima odličan odnos s drugim slavnim hrvatskim borcem Mirkom Filipovićem. O Cro Copu ima samo riječi hvale.

'To je moj čovjek. Samo ljubav i poštovanje prema njemu. On mi je blizak prijatelj', zaključio je Miočić.