MOGUĆ NEVJEROJATAN PREOKRET

Sprema se novi senzacionalni transfer Neymara; u Barceloni mu to nikada neće oprostiti

02.11.2017 u 06:50

Bionic
Reading

Neymar je vlasnik najvećeg transfera u povijesti kada je u ljetnom prijelaznom roku za 222 milijuna eura iz Barcelone prešao u PSG, ali brazilski napadač mogao bi se kratko zadržati u Francuskoj

Opet se nešto kuha oko Neymara. Brazilski reprezentativac mogao bi se senzacionalno vratiti u Primeru, ali ne u Barcelonu, nego u dres najomraženijeg katalonskog suparnika Real Madrida. Je li takvo nešto uopće moguće?

Strani mediji bliski Neymarovoj obitelji uvjeravaju da je PSG samo prijelazna stanica za Brazilca koji bi eventualnim odlaskom na Santiago Bernabeu sigurno postao najomraženija osoba u srcima navijača katalonskog ponosa.

Priča ide tako daleko da su navodno pregovori već odavno odmakli odnosno da je predsjednik Reala Florentino Perez u razgovorima sa Neymarovim ocem i menadžerom te da je spreman čekati jednu od najvećih zvijezda svjetskog nogometa s kojom bi u budućnosti zamijenio Cristiana Ronalda kojem su 32 godine.

  • +32
Neymar u dresu brazilske reprezentacije Izvor: Reuters / Autor: PILAR OLIVARES

Nije više nikakva tajna da Neymar nije presretan u PSG-u. Tamo su ga navijači, uprava i javnost dočekali kao kralja, ali... Brazilski ofenzivac već se sukobio sa starosjediocem Edinsonom Cavanijem, koji je na Parku Prinčeva od 2013., oko izvođenja penala i slobodnjaka, pojavio se i bunt u svlačionici zbog povlastica koje uživa Neymar, a 25-godišnji nogometaš nije presretan ni sa metodama trenera Unai Emeryja kod kojeg nema popusta...

Neymar - najbolje iz Barcelone

Neymar je iz Barce pobjegao ne samo zbog ogromne godišnje plaće koja s bonusima ide i preko 50 milijuna eura nego da izađe iz Messijeve sjene te pokuša PSG odvesti do Lige prvaka (prvenstvo se podrazumijeva) te tako ugrabi Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta.

  • +25
Neymar u dresu novog kluba PSG-a Izvor: Reuters / Autor: GONZALO FUENTES

A ako u Parizu sve ne krene prerma njegovim željama transfer u Real ne izgleda kao nemoguća opcija. Tamo bi ga dočekali raširenih ruku, u Realu su spremni platiti koliko god treba, a druga stvar je što mu u Barceloni to nikada neće oprostiti.