nije izdržao

Neymar se ponovo sukobio u PSG-u: Ovo je puno veći problem!

22.10.2017 u 11:58

Bionic
Reading

Kako tvrdi dnevnik L'Equipe, Neymar se nakon svađe s Edinsonom Cavanijem na treningu PSG-a uspio posvađati i s trenerom Unaijem Emeryjem, što bi mogao biti puno veći problem za skupocjenog Brazilca...

Slavni 25-godišnji napadač stigao je ovog ljeta u Pariz uz odštetu od rekordnih 222 milijuna eura te godišnju plaću od 36.8 milijuna eura, a ima u ugovoru i dodatnih klauzula koje mu jamče pregršt premija ako PSG bude pobjeđivao.

  • +4
Edinson Cavani i Neymar Izvor: Reuters / Autor: BENOIT TESSIER

No, Neymar koji je time postao najveća nogometna zvijezda svijeta ima problem s ulogom koju trenutno ima u Parizu i teško mu se podređivati drugima, što nije bio slučaj u Barceloni.

Prije mjesec dana na utakmici protiv Lyona posvađao se s Edinsonom Cavanijem oko izvođenja penala i slobodnjaka, a francuski mediji tvrde da je sukob bio na rubu fizičkog obračuna u svlačionici nakon susreta.

Taman kad su se strasti smirile dnevnik L'Equipe piše kako se Neymar ovog tjedna sukobio s trenerom Unaijem Emeryjem. Radilo se o treningu nakon utakmice s Anderlechtom koji je trebao biti lakše prirode za prvotimce, a Brazilac je od stratega PSG-a tražio da ga pusti raditi s loptom zajedno sa pariškim zamjenama. Kad mu ovaj to nije dopustio, došlo je do međusobne svađe.

Sukob s trenerom definitivno je veći problem za Neymara nego svađa sa suigračem, jer Emery sigurno neće trpjeti da mu neki od igrača potkopava autoritet. Ako situacija postane ozbiljna, opet će na scenu morati stupiti predsjednik Naser Al-Khelaifi koji je uložio ogroman novac u svoju novu zvijezdu i ne može dopustiti da mu investicija propadne...