izludio atleticove igrače

Čudesnom Bosancu u leđa gledaju Buffon, Courtois, De Gea...

01.11.2017 u 09:50

Bionic
Reading

Nogometaši Qarabaga, koji se ove sezone prvi put natječu u najelitnijem klupskom natjecanju - Ligi prvaka, u utorak su napravili veliku senzaciju jer uspjeli su kod Atletica u Madridu odigrati 1:1. Tim su uspjehom maksimalno otežali put Simeoneovoj ekipi put prema osmini finala

Azerbajdžanska momčad po prvi je put u Ligi prvaka, no i bez obzira na to, u dosadašnja četiri kola uspjeli su osvojiti dva boda u skupini u kojoj su još Roma, Chelsea i madridski Atletico.

  • +19
Liga prvaka - 4. kolo (skupine A, B, C i D) Izvor: Reuters / Autor: ARND WIEGMANN

No, iako do ove sezone za njih vjerojatno nisu ni čuli, navijači Simeoneove momčadi itekako će ih dobro upamtiti jer u dvije utakmice Atleticovi igrači uspjeli su im zabiti tek jednom, što je bilo dovoljno samo za remi. U prvoj utakmici prije dva tjedna bilo je 0:0.

Istina, pucali su 'crveno-bijeli' na stadionu Wanda Metropolitano čak 35 puta prema golu protivnika, ali ni to im nije bilo dovoljno jer na golu gostiju bio je sjajno raspoloženi bosansko-heregovački vratar Ibrahim Šehić.

Zanimljivo, taj 29-godišnji vratar, koji već petu sezonu brani za Qarabag, u ovom je trenutku najuspješniji vratar u Ligi prvaka s 21 obranom.

Na drugom mjestu po broju obrana nalazi se Igor Akinfeev iz CSKA sa 20, treći je Silvio Proto iz Olympiakosa sa 19, a zatim slijede Alisson Becker iz Rome i Alphonse Areola iz PSG-a sa po 18 odbrana.

Na sinoćnjoj utakmici protiv Atletica u Madridu (1:1), Šehić je imao devet obrana što je njegova daleko najbolja utakmica u Ligi prvaka do sad.

Skupina C
Atletico MadridQarabag1:1
RomaChelsea3:0
Utk.Pob.Ner.Izg.Bod.
1.Roma42208
2.Chelsea42117
3.Atletico Madrid40313
4.Qarabag40222
Sljedeće utakmice
22.11.Atletico MadridRoma
22.11.QarabagChelsea