TENZIJE NA VRHUNCU

PSG bi mogao požaliti zbog dovođenja Neymara: Ovome se nisu nadali!

19.09.2017 u 12:20

Bionic
Reading

Francuski L'Equipe tvrdi da je svađa između Cavanija i Neymara zbog izvođenja penala protiv Lyona prerasla u ozbiljan sukob u svlačionici, a spominje se milijun eura kao motiv trzavica između velikih zvijezda PSG-a...

Idila u Parizu nije dugo trajala. PSG je kupio Neymara i Mbappea za više od 400 milijuna eura te stvorio najbolji napadački trojac u Europi, no protiv Lyona ove nedjelje dogodila se ozbiljna svađa koja bi mogla narušiti harmoniju u momčadi.

  • +8
Neymar u PSG-u Izvor: Reuters / Autor: CHRISTIAN HARTMANN

Radilo se o izvođenju penala kojeg je Neymar htio realizirati, ali mu to nije dopustio Edinson Cavani. Urugvajac je na kraju preuzeo odgovornost i nije zabio pogodak, a francuski L'Equipe tvrdi da se svađa unatoč pobjedi 2:0 preselila u svlačionicu te da je Thiago Silva morao razdvajati nervozne zvijezde kako ne bi došlo do fizičkog obračuna.

Pojavila se i tvrdnja da je do sukoba bogatih zvijezda došlo zbog premije u PSG-u od milijun eura za najboljeg strijelca francuskog prvenstva koju je Edinson Cavani zaradio prošle sezone s 35 postignutih golova.

Ove sezone Cavani je već utrpao sedam pogodaka, a Neymar četiri, no obojica kaskaju za Monacovim Falcaom koji je postigao devet golova i ne žele popustiti suigraču u borbi za najboljeg topnika Le Championnata. Pogotovo je na to osjetljiv Cavani, jer je neko vrijeme gledao u leđa Zlatanu Ibrahimoviću dok su zajedno bili u pariškom klubu i ne želi da se to ponovi.

U svakom slučaju, u PSG-u se sigurno nisu nadali svađi između svojih najvećih zvijezda već nakon prvih mjesec dana sezone i mogli bi požaliti zbog utrošenih milijuna, ako se sukob i sebičnost počnu osjećati na terenu te još jednom dožive neuspjeh u Ligi prvaka, a možda i u domaćem prvenstvu u utrci s opasnim Monacom...