KAD KRENU GLASINE

Ima li tu uopće i malo istine? Sve u ovoj priči oko Modrića zvuči nevjerojatno...

01.11.2017 u 16:41

Bionic
Reading

Nastavljaju se nevjerojatne špekulacije u koje je uključen i hrvatski veznjak Luka Modrić. On bi prema tim napisima dres Reala trebao zamijeniti onime od Tottenhama

Prije oko tri tjedna pojedini španjolski mediji poput Diario Gola pisali su o transferu koji više zvuči kao znanstvena fantastika odnosno da su u Realu za Harry Kanea spremni poslati čak trojicu igrača i to ne bilo kakvih nego ponajbolje nogometaše. Dakle za engleskog reprezentativca dali bi Luku Modrića, Karima Benzemu i Garetha Balea.

Ta priča trajala je samo par dana, ionako u tu opciju nitko nije povjerovao, a jedino što se nije promijenilo to je da 'kraljevski klub' ne odustaje od ubojitog golgetera Kanea koji je u strašnoj formi dok je aktualni europski i španjolski prvak u krizi.

Tottenhamova cijena za Kanea se nije promijenila i dalje stoji tih 200 milijuna eura, a u Realu su sada prema pisanju Diario Gola krenuli u novu akciju koja isto baš ne izgleda kao realnost.

  • +17
Harry Kane Izvor: Reuters / Autor: EDDIE KEOGH

Naime, prema tvrdnjama novinara tog španjolskog tabloida na Santiago Bernabeu za Kanea daju novac i to više od 100 milijuna eura, a uz to bi poslali i Luku Modrića koji je nekada igrao u dresu 'spursa' te je tamo ostavio lijep trag.

  • +7
Luka Modrić, finale Lige prvaka 2017. Izvor: Reuters / Autor: Phil Noble

Ipak, ako i ovakva vrsta ponude uopće postoji, sumnjamo da će uprava Tottenhama pristati na nešto takvo. Zna se da u londonskom klubu vole gotovinu, a i Modriću su 32 godine... Isto tako ugovor hrvatskog kapetana vrijedi do lipnja 2020. i nitko iz Reala ga ne može natjerati na odlazak, posebno jer na Santiago Bernabeu ima godišnju plaću od sedam milijuna eura.