spalletti nezadovoljan hrvatom?

Španjolci uvjereni: Ivan Perišić dolazi u madridski Atletico, ali pod jednim uvjetom

23.01.2019 u 14:31

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić četvrtu sezonu igrač je milanskog Intera. No, prema pisanjima španjolskih i talijanskih medija, čini se da bi kraj sezone mogao dočekati u madridskom Atleticu

Iako je prije nekoliko dana talijanski Tuttosport objavio kako bi Inter prodao Ivana Perišića za 50 milijuna eura, ove srijede s Apenina i Pireneja stiže drugačija priča.

Naime, španjolski AS i talijanska Gazzetta dello Sport objavile su vijest kako je cijena u 'silaznoj putanji' te da bi Perišić mogao napustiti Milano za cijenu od 40 milijuna eura.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Oba dnevnika Perišića su naveli kao veliku želju madridskog Atletica, ali uz dodatak kako je taj odštetni zahtjev previsok čak i za Simeonoev 'Los Rojiblancos'. Drugim riječima, smanji li Inter svoja potraživanja...

Spomenut je i Manchester United, koji je još iz vremena Josea Mourinha bio spominjan kao moguća Perišićeva nova destinacija.

U svakom slučaju, ovakav 'pad cijene' nije baš sretna vijest za Ivana Perišića, tim prije što španjolski dnevnik navodi kako se hrvatski veznjak baš i ne uklapa u vizije trenera Luciana Spallettija. Navodi se i statistika od tri gola u 18 prvenstvenih utakmica, koja autorima očito nije toliko impresivna.

Pitanje je što je od svega istina i koliko su izvori španjolskih i talijanskih novinara pouzdani, a to bi mogli znati kroz nekoliko dana kada i završi prijelazni rok.