JAKO BOLNO

Slavni i problematični borac teško nastradao od anonimca

24.07.2017 u 20:18

Bionic
Reading

Problematični i kontroverzni bivši top borac poluteške kategorije UFC-a, Brazilac Thiago Silva, se nije dobro proveo u svom posljednjem nastupu koji je odradio proteklog vikenda na ACB 65 eventu

Ovaj 34-godišnji nokauter je poražen u glavnoj borbi eventa održanog u britanskom Sheffieldu protiv relativno nepoznatog i svakako prilično neiskusnog Rusa Batraza Agnaeva. Ulog je bio pojas prvaka bogate ruske “Absolute Championship Berkut” promocije, a Silva je nokautiran u drugoj rundi.

Ovo je bio šesti poraz za Silvu u profesionalnoj karijeri uz 19 pobjeda, a tek četvrto slavlje za do sada neporaženog Agnaeva. Brazilac je nakon odlaska iz UFC-a najprije nanizao dva uzastopna poraza, da bi se vratio pobjedničkim navikama u tri posljednja nastupa, piše Fight Site.

Thiago Silva vs Batraz Agnaev, Rus je nokautirao Brazilca

Na njegovu žalost protiv relativno anonimnog Agnaeva je ostao kratak. Tijekom UFC karijere je ubilježio sedam pobjeda, tri poraza, a čak dva puta je padao na doping testovima pa u svom UFC CV-u ima i dva “No Contest” dvoboja. Upravo su problemi s disciplinom, pravilima i zakonom bili razlog razlaza s elitnom promocijom i Octagonom.