Važna tri boda

Slaven Bilić ovo vrlo rijetko radi; nakon pobjede za jednog svog igrača rekao je 'da je san svakog trenera'

21.02.2023 u 11:24

Bionic
Reading

Nakon što je u posljednjoj utakmici 33. kola engleskog Championshipa Watford nadigrao West Bromwich s 3:2, zanimljivo je bilo čuti hrvatskog stručnjaka Slavena Bilića

Naime, momčad Watforda u dva navrata je ispuštala vodstvo, ali su na kraju u 78. minuti – kad je zabio Šveđanin Ken Sema - uspjeli doći do pobjede i važna tri boda.

No, ono najvažnije za sve u Watfordu jest činjenica kako su prekinuli niz od pet utakmica bez pobjede.

'Važna, ali i zaslužena pobjeda. Imali smo nekoliko ovakvih utakmica i jako je lijepo je što je ova na kraju otišla na našu stranu. Igrali smo jako dobro, a jedino loše što mogu istaknuti jest što na poluvremenu nismo vodili s dva ili tri razlike', kazao je nakon utakmice Bilić koji je zadovoljan jer je momčad pokazala karakter.

'Da, pokazali smo karakter i veliku želju i cijelo vrijeme nismo odustajali. Stvorili smo jako puno šansi za gol i ispalo je ovako. Moram reći da mi je posebno drago zbog Kena. On je odličan igrač, pravi profesionalac i odličan dečko. On je san svakog trenera jer može pokrivati gotovo sve pozicije na terenu. Večeras je bio briljantan', dodao je iskreni Bilić koji vrlo rijetko na ovakav način hvali pojedince.

Dodao je još kako mu je sad najveća želja da momčad 'nastaviti ovako', u sličnom ritmu.

Trenutačno su na petom mjestu na ljestvici, ali u igri je još jako puno bodova.

Standings provided by Sofascore