poznati anglofil

Slaven Bilić neočekivano zbog jezika ostao bez posla

03.10.2018 u 16:26

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni izbornik, Slaven Bilić, od studenoga 2017. godine bio je bez posla. Prije nekoliko dana dobio je intrigantnu ponudu iz Saudijske Arabije koju je i prihvatio

Slaven Bilić posljednji je posao odrađivao na klupi londonskog West Ham Uniteda, no nakon lošijih rezultata, dobio je otkaz, a sve se zbivalo u studenome prošle godine.

U međuvremenu se Bilić želio malo odmoriti, posvetiti obitelji ali i dočekati ponudu koja bi mu predstavljala izazov.

Kako danas prenosi France Football, Slaven Bilić je jedan od kandidata za trenersko mjesto nantesa, kluba kojeg je do nedavno vodio Miguel Cardoso.

Rezultati su bili ispod očekivanja i počelo se razmišljati o promjenama, a uz Bilića među kandidatima bili su i Enzo Scifo, Franky Vercauteren, Roberto Di Matteo, Francesco Guidolin i Benoît Cauet,

Prema pisanju istog izvora, Slavena Bilića prekrižili su jer ne govori francuski jezik. Za razliku od Vahida Halilhodžića koji osim što govori francuski u tom klubu i ima status legende.

Bilić je pak, na kraju dobio ponudu velikog kluba iz Saudijske Arabije, Al Ittihada te je na kraju i potpisao ugovor na tri godine.

'Upravo ovakav posao mi je trebao. To je bio moj izbor', potvrdio je za tportal u kratkoj poruci Slaven Bilić.

  • +5
Slaven Bilić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia