CHAMPIONSHIP

Slaven Bilić i Watford kad pobjeđuju, rade to sa stilom; sada su s četiri gola 'isprašili' Luton Town

23.10.2022 u 15:14

Bionic
Reading

Otkako je početkom listopada sjeo na klupu Watforda, Slaven Bilić ima polovičan uspjeh, po tri pobjede i tri poraza. Ove nedjelje upisao je tu treću pobjedu, nakon što su njegovi igrači utrpali u mrežu Luton Towna četiri gola

Premijerna utakmica Slavena Bilića na klupi Watforda završila je pobjedom 4:0 nad Stoke Cityjem. Potom su stigla dva poraza, pa pobjeda nad Norwichem.

U prošlom kolu Millwall je upisao uvjerljivu pobjedu 3:0, a nakon tog poraza Bilić je bio vrlo oštar.

'Jako sam razočaran jer smo u prošloj utakmici napravili neke dobre stvari i sada smo na tome trebali graditi, ali smo opet napravili korak unatrag. Sada moramo pronaći način da to popravimo. Činjenica je da smo zbog ozljeda ostali bez nekih igrača, ali to nam ne smije biti isprika za ovakav rezultat. Bez obzira na to što su nam nedostajali neki važni igrači, očekujem puno bolje prezentacije na terenu od onih koje imamo na raspolaganju'.

Čini se da su ga igrači poslušali, jer protiv Luton Towna to je sve izgledalo puno bolje. Već nakon prvog poluvremena, Bilićeva je momčad vodila 2:0.

U drugom dijelu Watford je zabio još dva gola. S time da su od 83. minute gosti igrali s igračem manje, zbog isključenja Osha.