sve je već dogovoreno

Sjajne vijesti za hrvatskog reprezentativca; ovaj će transfer biti među najvećim za oba njegova kluba...

15.12.2021 u 12:56

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo (23) već bi ove zime trebao zgotoviti transfer iz njemačkog Wolfsburga u talijanski Torino gdje ove sezone igra kao posuđeni igrač. Njemački mediji tvrde kako su klubovi praktički već sve dogovorili

Josip Brekalo (23) nije bio zadovoljan statusom u redovima Wolfsburga te je ovog ljeta stigao u Torino na posudbu. Na njegovom je dolasku insistirao trener 'bikova' Ivan Jurić, a sad je jasno da je Brekalo zadovolji sve u Torinu te bi ga klub već ove zime želio otkupiti od 'vukova'.

Brekalo je od dolaska u Torino odigrao 11 utakmica u Serie A te je do sada zabio tri gola, a to je bilo dovoljno da čelnici kluba odluče pošalju ponudu Wolfsburgu.

Njemački mediji tvrde kako je Torino za Josipa Brekala spreman platiti 11 milijuna eura, a to je cifra na koju su 'vukovi' okvirno i računali pa problema ne bi smjelo biti. Pitanje je samo hoće li se transfer realizirati već ove zime ili će konačan dogovor pričekati do ljeta.

  • +10
Torino - Udinese 2:1 Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

Talijanski mediji tvrde kako bi Torino želio sve riješiti već u zimskom prijelaznom roku, a to znači da na Brekala najozbiljnije računaju na duže vrijeme.

Treba istaknuti kako bi taj posao bio jedan od najvećih za oba kluba. Brekalo će ući u TOP 10 najvećih izlaznih transfera Wolfsburga jer trenutno 10. poziciju drži Luis Gustavo koji je u Marseille otišao za 10 milijuna eura. S druge strane, u Torinu bi 'vatreni' postao šesti najskuplji igrač kojeg su 'bikovi' doveli.