mir i ljubav po zlatanu

Papa Franjo u Vatikanu je primio Zlatana Ibrahimovića koji je svojim izjavama iskreno nasmijao Svetog Oca

15.12.2021 u 10:39

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović pohvalio se na društvenim mrežama kako je bio u posjetu Vatikanu tijekom kojega je izmijenio darove s Papom, koji je oduvijek isticao svoju privrženost nogometu. Sveti Otac navija za argentinski San Lorenzo, a Ibrahimović mu je sada darovao svoju novu knjigu 'Adrenalina' i dres Milana s brojem 11

Papa Franjo u Vatikanu je primio Zlatana Ibrahimovića, a talijanski mediji prenose kako je njihov susret bio srdačan i emotivan. Sveti Otac je veliki ljubitelj nogometa, ne skriva kako navija za argentinski San Lorenzo, pa je s Ibrahimovićem imao o čemu razgovarati.

A Ibrahimović je Papi sada darovao svoju novu knjigu 'Adrenalina' te dres Milana s brojem 11.

'Sviđa li vam se Milan? Ja u ovom dresu izvodim čarolije na terenu', poručio je Zlatan Papi kojeg je ova 'provokacija' iskreno nasmijala.

'Rado ću pročitati knjigu, sport je poruka humanosti i veličine', rekao je Papa nakon što je primio dar i švedskom napadaču uzvratio knjigom 'Sport po papi Franji'.

Znakovito jer Ibrahimović u svojoj novoj knjizi tvrdi kako u Boga ne vjeruje.

'Ja sam Šveđanin, ali sam i mješanac: moja je majka Hrvatica i katolkinja, moj otac je Bosanac i musliman, većinu svoje karijere živio sam u Italiji... Vjerujem li u Boga? Ne, ne vjerujem u Boga. Samo u sebe. Tako sam naučio mržnju prema sebi pretvoriti u oružje. Kao dijete bio sam težak, problematičan. Čim sam se rodio, babica me ispustila s metar visine. Cijeli život je bio težak. U školi sam bio drugačiji; drugi su bili plavi, sa svijetlim očima i normalnim nosevima...', stoji u Ibrahimovićevoj knjizi.

Zlatan se na društvenim mrežama pohvalio fotografijom s Papom uz koju je samo napisao 'Mir i ljubav'. Njegova je objava prikupila više od milijun i pol 'lajkova' uz neke znakovite komentare poput 'Papa je upoznao Boga'!