FIFA_SP_2018.svg

svi bi u moskvu

Senzacionalna vijest za sve hrvatske navijače; ima još ulaznica za polufinale!

Bionic
Reading

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom u srijedu je utakmica polufinala Svjetskog prvenstva, a na stadionu Lužnjiki za najveći uspjeh u svojoj povijesti borit će se protiv Engleske (20.00). Sudeći po euforiji u Hrvatskoj te po broju ulaznica kojima raspolaže HNS, doći će jako velik broj navijača. Ipak je ovo povijesna utakmica!

Hrvatska u srijedu navečer u 21 sat po lokalnom vremenu na stadionu Lužnjiki u Moskvi igra za svoje prvo finale na svjetskim prvenstvima. I naravno, kad je takva utakmica u pitanju, mnogi bi željeli gledati je uživo i biti dio globalnog spektakla.

No zasad je svoje ulaznice, od hrvatskih navijača, osiguralo njih 6400 jer je Fifa svakom savezu namijenila po osam posto ulaznica od ukupnog kapaciteta. A on na Lužnjikiju iznosi 80.000.

S druge strane bit će isto toliko Engleza, ali sada je krenula bora za ulaznice od tzv. neutralnih navijača, odnosno onih koji su, vjerujući da će njihove reprezentacije stići do finala, kupili ulaznice puno prije.

  • +38
SP u nogometu, četvrtfinale: Rusija - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Iz Hrvatskog nogometnog saveza dobili smo informaciju kako je za svoje navijače osigurao dodatni kontingent ulaznica za spektakularni polufinalni okršaj protiv Engleske.

Za kupnju su dostupne sljedeće ulaznice:

  • Ulaznice 2. kategorije (3526,00 kn): 1069 ulaznica
  • Ulaznice 3. kategorije (2101,63 kn): 2068 ulaznica

Prema tome, u srijedu se može očekivati barem desetak tisuća hrvatskih navijača jer vjerujemo da će se na stadionu naći i oni koji su drugim kanalima došli do ulaznica. Više informacija OVDJE.

A sve samo da uživaju u ovom povijesnom ostvarenju generacije koju predvode Luka Modrić i Ivan Rakitić, po mišljenju mnogih, najjači vezni red ovog Svjetskog prvenstva.

  • +28
Hrvatska - Rusija, navijači na stadionu u Sočiju Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećoj poveznici: ULAZNICE.

Iz HNS-a napominju kako nije moguć odabir sjedala i reda jer HNS naknadno dobiva ulaznice od Fife.

Nakon uspješno obavljene kupovine kupci će tijekom dana dobiti brojeve ulaznica na svoju e-mail adresu. S tim brojevima na internetskim stranicama www.fan-id.ru treba napraviti FAN-ID iskaznice za sve one koji ih već nemaju. FAN-ID iskaznice su obavezne za ulaz u Rusiju (umjesto vize) i na sve stadione. S isprintanim vaučerom koji se dobije po završenoj kupovini ulaznice se preuzimaju u Rusiji.

Na priloženoj mapi možete vidjeti lokaciju za preuzimanje ulaznica u FIFA Ticketing centru na sljedećoj adresi: Moskva, 'Additional Ticket Collection location', Proektiruemiy proezd 4062, 6 build 16:

https://goo.gl/maps/upQeTJY9FWS2

Šalter za zamjenu vaučera koje je izdao HNS bit će dostupan u sljedećem radnom vremenu: u utorak 10. srpnja od 15 do 18 sati, a u srijedu 11. srpnja od 10 do 19 sati.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal