BORILAČKI SPEKTAKL

Senzacionalna vijest; Cro Cop opet u ringu u revanšu protiv starog znanca

05.03.2018 u 18:40

Bionic
Reading

Nevjerojatna vijest dolazi iz Bellatora, koji je već ranije pokazao kako se ne šali oko programa Bellator 200 eventa, koji organiziraju 25. svibnja u londonskoj Wembley Areni. Spektakl će začiniti jedan veliki teškaški revanš, odnosno potvrđena je borba Cro Copa i Roya Nelsona

Mirko Filipović je zapravo već u nedjelju insinuirao dolazak u Bellator, iako je rijetko tko to shvatio kao nešto ozbiljno, ako se zna na njegovu USADA suspenziju. Samo neki su se prisjetili toga da Bellator svoj jubilarni event organizira u Europi, koja nije pod jurisdikcijom američkih doping agencija i atletskih komisija, a upravo tamo će Filipović odraditi ovaj dvoboj, koji nam još uvijek zvuči nevjerojatno.

  • +16
Mirko Cro Cop Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Ovo je zapravo revanš njihove borbe s UFC 137 eventa, održanog u listopadu 2011. godine, a Nelson je tada slavio prekidom u trećoj rundi te je Cro Cop nakon te borbe napustio UFC, da bi se kratko vratio za event u Krakowu 2015. godine. Nelson je UFC napustio prošle godine, rekavši kako mu je Bellator ponudio bolje opcije za nastavak njegove vrlo uspješne MMA karijere, piše Fight Site.

Trenutačno je 43-godišnji Cro Cop trenutno je u nizu od osam pobjeda, uključujući UFC trijumf nad Gonzagom te osvajanje Rizinovog Grand Prixa 2016. godine. Dvije godine mlađi Nelson prošlog je mjeseca eliminiran s Bellatorovog Grand Prixa, gdje je bolji od njega bio Matt Mitrione. U posljednjih devet borbi slavio je tek tri puta.

Najbolje od Royja Nelsona Izvor: Društvene mreže

Ova borba sigurno će se naći na glavnog programu Bellatorovog jubilarnog eventa, ali još nije poznato hoće li možda čak predvoditi taj vrlo vjerojatno sjajan card.