SVE JASNO OBJAŠNJENO

Djeca su ostala razočarana; Cro Cop otkrio što se dogodilo: Evo, sad znate zašto!

05.03.2018 u 17:33

Bionic
Reading

Mirko Filipović je putem društvene mreže objasnio zašto se nije pojavio na turniru u karateu koji se održavao u Virovitici gdje je bio najavljen njegov dolazak

Svi su očekivali legendu Cro Copa, ali on se nije pojavio, a njegovim nedolaskom posebno su ostala razočarana djeca koja su se nadala zajedničkoj fotografiji ili ponekom autogramu. Što se dogodilo? Sve je putem Facebooka otkrio upravo Mirko Filipović.

'Prije mjesec i pol dana prijatelj iz Virovitice me nazove i pita bih li došao kao gost na karate turnir u Viroviticu. Odgovorim mu da ne znam, i da je to još daleko da bih mu rekao da ili ne. Rekao sam mu da ne znam kakav ću biti sa svojim obavezama i da me svakako nazove još tjedan dana prije toga da provjeri', napisao je u uvodu Cro Cop te dodao:

  • +16
Mirko Cro Cop Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'I naravno da me nitko nije nazvao, ni provjerio ni podsjetio niti poslao neku pozivnicu ili barem SMS da znam kad je to i da me se podsjeti. I onda u petak vidim na FB najave mog dolaska u Viroviticu. A onda niti u subotu ujutro, da netko nazove i pita dolazim li, turnir je tu i tu, od toliko i toliko, ma ništa.'

I za kraj...

'I ja danas od jutra dobivam poruke da su djeca razočarana, da su me čekala, zašto nisam došao... Evo, sad znate zašto', zaključio je Filipović.

Najbolje od Cro Copa