vraća se eduardo?!

Senzacija iz Rijeke! Na Rujevicu stiže zvučno pojačanje iz Brazila

27.12.2017 u 09:58

Bionic
Reading

Zimski prijelazni rok tek što nije započeo, a u momčadi Rijeke spremaju pravu senzaciju. S Rujevice sigurno odlazi Mario Gavranović, a njega bi trebao zamijeniti nitko drugi do nekadašnji hrvatski reprezentativac i napadač Dinama, Arsenala i Šahtara - Eduardo da Silva!

'Ajmo reći da sam bio na večeri u jednom nogometnom društvu i da smo se dotakli te teme. Ja sam se u svakom slučaju poslije Svjetskog prvenstva u Brazilu naputovao i izmijenjao sredina. Vratio sam se u Brazil, onda opet vratio u Šahtar, pa opet otišao u Brazil... Gotovo je s tim, želim biti bliže Hrvatskoj i Zagrebu', rekao je Eduardo da Silva (34) za Novi list.

Dudu je u karijeri igrao za Dinamo, Arsenal, Šahtar, Flamengo, a početkom prosinca završio mu je ugovor s brazilskim prvoligašem Atletico Paranaense te trenutno s obitelji u Zagrebu provodi božićne blagdane. Bez obzira na veteranske godine Eduardo je spreman za nove izazove, ne krije da je spreman razmotriti svaku ponudu, pa tako i onu s Rujevice...

'Nikad nisam bio mršaviji, fizički se osjećam odlično. Uvjeren sam da još dvije ili tri godine mogu igrati na vrhunskoj razini, a nisam zaboravio davati golove. Ako stigne neka dobra ponuda... Što ako ta ponuda bude iz Rijeke? Moguće, zašto ne?', kazao je Eduardo za Novi list i dodao:

  • +10
Eduardo da Silva Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Rijeka je organiziran klub, kao i Osijek. Ako mi netko predstavi nekakav dobar projekt, spreman sam razgovarati. Javili su se i neki klubovi iz Austrije... Vidjet ću. U svakom slučaju, neozbiljno bi od mene bilo govoriti nešto više dok me konkretno ne kontaktiraju čelnici nekog kluba.'

U karijeri je za klubove odigrao 455 utakmica i zabio 194 gola, a za hrvatsku je reprezentaciju sakupio 64 nastupa i zabio 29 golova.

Autor: youtube