prvi europski izazov

Sada je sasvim jasno s kim će Rijeka igrati u Ligi prvaka!

27.06.2017 u 21:52

Bionic
Reading

U prvoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu prvaka gibraltarska Europa pobijedila je u gostima velški TNS rezultatom 2:1 i tako došla vrlo blizu prolasku dalje i dvoboju s Rijekom u sljedećem kolu...

Ždrijeb Lige prvaka nedavno održan u Nyonu nije dao jasan odgovor s kim će Kekova družina započeti svoju europsku pustolovinu ovog ljeta, s obzirom da se mora čekati pobjednik dvoboja između velškog i gibraltarskog predstavnika u Ligi prvaka, no ovog utorka možemo reći da je klub imena Europa FC jako blizu okršaja s Riječanima.

Naime, u prvoj utakmici prvog pretkola Lige prvaka velški The New Saints izgubio je kod kuće od gibraltaske Europe rezultatom 1:2 i tako došao u vrlo neugodno poziciju uoči uzvrata.

TNS - Europa FC Autor: YouTube

Gosti su bili ti koji su bolje otvorili susret i poveli u 8. minuti, kada je Quillo zabio iz blizine, da bi u 44. minuti Velšani izjednačili krasnim pogotokom Quigleyja.

Ipak, u 78. minuti Enrique Gomez Bernal zabio je još jedan gol za Europu koja ima odličan rezultat pred uzvrat na domaćem terenu koji je na rasporedu tjedan dana.

Ono najvažnije za Riječane jest to što niti jedna momčad na terenu nije pokazala da ima snagu ugroziti ih, tko god prošao dalje...

Liga prvaka, 1. pretkolo:

TNS – Europa FC 1:2 (Quigley 44 / Quillo 8, Bernal 78)