BIJES TRIBINA

Roberta Carlosa navijači ganjali motorima

11.02.2011 u 09:33

Bionic
Reading

Nekadašnji velikan madridskog Reala i brazilske reprezentacije nalazi se na udaru huligana zbog poraza Corinthiansa u kvalifikacijama Cope Libertadores. Roberto Carlos dosad je dobio telefonske prijetnje smrću, a ljuti navijači ganjali su ga ulicama Sao Paola na motorima

Neočekivano ispadanje Corinthiansa iz Cope Libertadores uzrokovao je nevjerojatno velik bijes navijača koji su se prvenstveno okomili na 'starce' Ronalda i Roberta Carlosa. Osim što su polupali automobile gotovo svih nogometaša, huligani su se dali i u potjeru za nekima od igrača, pa je tako upravo Roberto Carlos automobilom bježao ulicama Sao Paola od napadača na motorima.

Najluđe od svega je to što Roberto Carlos na spornoj uzvratnoj utakmici protiv Tolime (0:2) - uopće nije igrao.

'Razmišljam o odlasku, u pitanju je moja sigurnost. Prijetili su mi telefonom, ne samo meni, nego i mojoj obitelji, a ganjali su me tokom vožnje i motorima. Ukaže li se kakva ponuda, morat ću otići, no odlazim u klub koji nije brazilski', priznao je Roberto Carlos.

Inače, uoči prvog susreta protiv kolumbijske Tolime uprava Corinthiansa zacrtala si je kao glavni cilj ove sezone upravo osvajanje Cope Libertadores!