malo je nedostajalo...

Rio Ferdinand otkrio kako je nagovarao Luku Modrića da dođe na Old Trafford

01.01.2024 u 08:28

Bionic
Reading

Legendarni branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand (45) prisjetio se kako je prije više od deset godina pokušavao nagovoriti Luku Modrića da potpiše za 'crvene vragove'

Rio Ferdinand (45) je od 2002. do 2014. igrao za Manchester United, jedan je od legendarnih nogometaša momčadi s Old Trafforda za koju je nastupio na 455 utakmica. I osvojio je sve što se osvojiti moglo, a sada se prisjetio kako je u jednom trenutku nagovarao mlađahnog Luku Modrića da mu se pridruži na Old Traffordu.

Da, bilo je to prije više od desetljeća, u godinama kad je Modrić još igrao za Tottenham.

'Koji god igrač mi se svidio, uvijek sam ih pokušavao nagovoriti da dođu u Manchester United. Bio sam takav. Čak i Thiago Alcantara prije nego je iz Barcelone otišao u Bayern, malo mi je falilo, ali tada je stigao Fellaini', prisjetio se Rio Ferdinand pa otkrio situaciju s Lukom Modrićem:

'Razgovarao sam s Modrićem i pitao sam ga hoće li napustiti Tottenham na kraju sezone. On je rekao da hoće, ali da ne zna gdje ide. Odmah sam mu rekao da mora doći u United, a on mi je rekao 'Želim biti prvi Hrvat koji igra za Manchester United'.

No, Modriću se, kao ni Ferdinandu, želja nije ispunila...

'Na kraju je sve propalo. Pričao sam s Davidom Gillom i sir Alexom Fergusonom, ali oni su već dogovorili transfer Kagawe. Luka je otišao u Real Madrid, a ostalo je povijest'..., zaključio je Rio Ferdinand.