što je odlučio?

Luka Modrić stao pred kamere i otvoreno progovorio o planovima za budućnost

30.12.2023 u 13:18

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (38) možda igra svoju posljednju sezonu u dresu Real Madrida. Na povratničkom treningu Reala uoči nastavka sezone Modrić je dobio ovacije navijača, a potom je za klupsku televiziju otvoreno progovorio o planovima za budućnost

Nogometaši Real Madrida okupili su se nakon kratkog odmora te odradili trening uoči nastavka sezone. Real u srijedu (3. siječnja) u 19. kolu španjolske lige dočekuje Mallorcu, a nakon treninga je pred kamere klupske televizije stao Luka Modrić (38).

Kapetan hrvatske reprezentacije dobio je ovacije prisutnih navijača, a potom je otvoreno progovorio o planovima za budućnost.

'Moj je plan nastaviti ispisivati povijest ovdje u Real Madridu, nastaviti s pobjedama, trofejima i nadam se da će tako biti ove sezone', kazao je Modrić te dodao:

'Nadam se da ću uživati u svakom trenutku jer nikad ne zna koliko će sve ovo trajati u najboljem klubu na svijetu.'

Osvrnuo se Luka Modrić i na potpis novog ugovora trenera Carla Ancelottija.

  • +16
Real Madrid - Villarreal, španjolska liga, 17.12.2023. Izvor: EPA / Autor: DANIEL GONZALEZ

'To je nešto vrlo važno za sve nas. Presretni smo što šef ostaje. Mislim da je to odličan potez kluba. Za nas sve igrače to je sjajna vijest', kazao je Modrić kojeg su cijelo vrijeme s tribina dozivali navijači:

'Pričao sam sa suigračima, treba nam više ovoga. Uživaju navijači, uživamo mi i mislim da je to najvažnije u cijeloj priči.'

Standings provided by Sofascore