ČETVRTAK - 20.30 SATI

Rijeka započinje novu europsku avanturu; u klubu imaju jedinstven stav: Bit će to zahtjevna utakmica, najteži protivnik u ovoj fazi

20.07.2022 u 16:30

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u četvrtak dočekuju Djurgardens (Stadion HNK Rijeka, 20.30 sati, MAXSport 1) u utakmici drugog pretkola Konferencijske lige

Momčad s Rujevice započinje svoju novu europsku avanturu i taj dvoboj dočekuje u dobrom raspoloženju, jer je na startu Super Sport HNL-a upisana pobjeda na Šubićevcu.

'Očekujem zahtjevnu utakmicu, dobar protivnik, najteži kojeg smo mogli dobiti u ovoj fazi. Vjerujem u svoju ekipu, utakmica protiv Šibenika donijela nam je mirnoću i samopouzdanje', rekao je Dragan Tadić, trener Rijeke u najavi utakmice.

  • +13
Šibenik - Rijeka (1. kolo SuperSport HNL-a) Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev

Djurgardens trenutno zauzima drugo mjesto u švedskom prvenstvu, s nizom od pet ligaških pobjeda u prvenstvu.

'Sigurno nas čeka teška i zahtjevna utakmica. Imamo sjajnu atmosferu u ekipi, igrače kao 12. igrač i to nam je velika motivacija i dat ćemo sve od sebe da steknemo prednost u prvom ogledu. Bitno je u prvoj utakmici napraviti prvi korak', rekao je Andrija Vukčević.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više OVDJE!