fantastičan posao

Rijeka sprema dva senzacionalna transfera; na Rujevicu stižu bivše zvijezde Dinama koje žele oživjeti svoje karijere

02.07.2022 u 08:24

Bionic
Reading

Bombastično je zazvučala informacija kako Alen Halilović (26) pregovara s Rijekom te bi već sljedećeg tjedna njegov dolazak na Rujevicu trebao biti i službeno potvrđen. No, nije Halilović jedini koji je poželio karijeru oživjeti baš u redovima Rijeke

Pregovarali su Rijeka i Alen Halilović (26) još krajem 2020. godine, no svojevremeno jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa ipak se tada odlučio okušati u Engleskoj, u redovima drugoligaša Birmingham Cityja.

No, Halilović se ni tamo nije proslavio, po tko zna koji put sasjekle su ga ozljede, a prošlu je sezonu odigrao u redovima Readinga, također momčadi iz Championshipa. No, odigrao je tek 12 utakmica, zabio jedna gol uz još dvije asistencije, ali posljednju je utakmicu odigrao još 3. siječnja. Reading se jedva spasio ispadanja, a u klubu su odlučili kako Haliloviću neće ponuditi novi ugovor.

Tako se Halilović ponovno našao 'na radaru' Rijeke, a izvori bliski klubu s Rujevice tvrde kako bi već sljedećeg tjedna njegov dolazak trebao biti i službeno potvrđen!

Realno, za Rijeku bi to bilo vrhunsko pojačanje, samo je pitanje u kakvom je Halilović stanju nakon brojnih ozljeda, duge pauze i manjka natjecateljskih utakmica.

Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više na https://www.hrvatskitelekom.hr/kombinacija-mjeseca

Ali senzacijama s Rujevice tu nije kraj jer čelni ljudi kluba pokušavaju angažirati još jednu bivšu zvijezdu Dinama. Prema dostupnim informacijama u pitanju je Marko Rog (26)!

Nesretni se Rog vratio nakon druge operacije ligamenata koljena, no pitanje je hoće li se nametnuti u momčadi Cagliarija koja je na kraju sezone ispala u Serie B. A gazda Rijeke Damir Mišković ima fantastične veze u talijanskom nogometu i nitko se neće začuditi ako se Rog u sljedećih nekoliko dana pojavi na Rujevici.

Plan je da bivši hrvatski reprezentativac dođe na jednogodišnju posudbu, uz mogućnost otkupa ugovora.

Realno, s Halilovićem i Rogom u momčadi, ako se dovoljno brzo uigraju i vrate u formu, Rijeka bi postala ozbiljan kandidat za naslov prvaka bez obzira na to što se na Rujevici gradi potpuno nova momčad.